МОТЕЛ МИЦЕ link

Мотел - ресторанот „Мице“ се наоѓа во срцето на Осоговските планини, на 1505 м надморска височина. На околу дваесеттина километри северно од Кочани, во срцето на туристичкиот центар „Пониква“, повеќе од десеттина години мотелот нуди сместување на своите гости (ДА ТОЧНО СЛУШНАВЕТЕ - СМЕСТУВЕЊЕ), најчесто редовна, долгогодишна клиентела. Мотелот се наоѓа на 300метри од асфалтниот пат. Располага со 30 легла. Ресторанот е за 90 лица и нуди богато мени. Малце ке се НАКАЉАТЕ додека да стигнете, но тоа е.

СМЕСТУВАЧКИ КАПАЦИТЕТИ И РЕСТОРАНИ

Facebook like box